Marjan Koffeman, oprichter en voorzitter

Marjan is vanaf 1992 werkzaam geweest als directie- en bestuurssecretaresse bij diverse bedrijven, gemeenten en instellingen.
Op 14 februari 2018 richtte zij Stichting Every boy & girl officieel op. De Belastingdienst verleende de Stichting haar ANBI-status.
Marjan is de coördinerende, centrale kracht achter de organisatie.

Kwaliteiten die Marjan inbrengt in de Stichting: enthousiasme, creativiteit, organisatorische en administratieve vaardigheden. Ze brengt structuur aan en bewaakt de doelstelling.

 


  

Annerieke Overvelde, secretaris

Annerieke heeft gewerkt als officemanager en zorgconsulent en is sinds ruim 18 jaar werkzaam in haar eigen praktijk als natuurgeneeskundige.
Het grote netwerk dat zij op deze manier heeft opgebouwd komt op allerlei mogelijke manieren ten goede aan de Stichting.

Kwaliteiten die Annerieke inbrengt in de Stichting: grote sociale betrokkenheid, invoelend vermogen, verbindend, brengt mensen met elkaar in contact.  

 


  
Ingrid Hulstijn-Huurneman, penningmeester     

Ingrid is sinds 1995 werkzaam als belastingadviseur bij een accountantskantoor. De financiële en fiscale kennis die zij deze jaren heeft opgedaan kan ze goed gebruiken in haar rol als penningmeester.

Kwaliteiten die Ingrid inbrengt in de Stichting: brede interesse, een positieve instelling, empathisch vermogen en natuurlijk haar grote financiële kennis.

 
~ De bestuursleden doen hun werk zonder daarvoor betaald te krijgen ~